Клиенти

Горди сме да ви представим някои от нашите скъпи клиенти.

Атанел Инвест ООД

“АТАНЕЛ ИНВЕСТ” ООД е българско архитектурно и строително дружество. Нашето призвание е изработването на качествени проекти, съобразени със съвременните изисквания за функционална архитектура, модерен дизайн и строително изпълнение на жилищни и обществени сгради.

Бг Имобилиен ЕООД

Джи Пи Груп ООД

Линднер България ЕООД

Линднер България е една от най-динамично развиващите се строителни компании в България, обединила опита и потенциала на всички дъщерни фирми на немския концерн Линднер AД, Германия. За четиринадесет години от регистрацията си до днес фирмата се превърна в една от водещите строително – инвестиционни компании в страната.

Линднер Бавариястрой ООД

“Линднер Бавария строй” е част от “Линднер холдинг”

Сами-М ЕООД

Благодаря Ви, че избрахте нашите продукти и нас за свой партньор. Младата ни фирма стартира през 1996 г. и благодарение на Вашето доверие успяхме да създадем най-модерната и специализирана фабрика за месни полуфабрикати, съобразена и отговаряща на всички стандарти, европейски норми и изисквания.

Софбилд Енд Ко ЕООД

Основната дейност на Софбилд е проектиране и изграждане на модерни жилищни и административни сгради. В последните две години Софбилд създаде изключителни сгради, образец на съвременната българска архитектура и качествено строителство. Основният принцип, на който се основава компанията за всеки свой нов проект, е сградите да предлагат оптимална среда за живеене или работа.

ФМГ ООД

МНИ ООД

“Сграда с обслужващо предназначение, трафопост и подземен паркинг”

Маркан ООД

МАРКАН ООД извършва консултантски и строителни услуги по изпълнение на големи инвестиционни проекти. От основаването си през 1993 година, фирмата неизменно следва своя корпоративен принцип да бъде адекватна на пазарните изисквания и промените в строителния бранш.
БИЗНЕС ЦЕНТЪР “ЛИТЕКС”

Фрийком-БГ ООД

Фирма “Фрийком – БГ” ООД работи на българския пазар от 1991г. и основният предмет на дейност е търговията с неръждаеми материали и консумативи за тях. Предлагаме и електросъпротивителен проводник марка Кантал.

OBS

“Офис сграда на СЗІ ООД”

Община Перник

Residential Park Sofia

Комплекс от шест многофамилни и деветнадесет еднофамилни сгради.
Ресиденшъл Парк София

„АКТИВ ПРОПЪРТИС” АДСИЦ

МИНСТРОЙ ХОЛДИНГ АД