Партньори

“Булгарком” ООД

БУЛГАРКОМ ООД е една от утвърдените фирми в строителния сектор в България, която заедно с дъщерните си фирми БУЛГАРКОМ РЕНТАЛ ЕООД и БУЛГАРКОМ КРАНОВА ТЕХНИКА ЕООД, е в състояние да предложи комплексни решения за грубия строеж в областта на проектирането, доставката или отдаването под наем на строителни материали и съоръжения.

“Екотехнолоджи” ООД

Фирма „Екотехнолоджи” е регистрирана през 2003 г., а от 2005 се специализира в производство на система за хидроизолация на база бентонитови съставки като разработва изцяло собствена технология.

“Екобетонови и Варови Разтвори” ЕООД

“Екобетонови и варови разтвори” ЕООД е учредена през 1997 година с основен предмет на дейност производство и пласмент на бетонови и варови разтвори.

ЕТ “ПТБ - Георги Денев”

Мебелна фабрика ДЕНЕВ е един от утвърдените производители на мебели за дома и офиса, интериорни врати, дървена дограма със стъклопакет и дъбов паркет. Производствената база е оборудвана със съвременни високотехнологични машини, които осигуряват високо качество на крайния продукт.

ЕТ “Р.С.Булгаринвест”

ЕТ “Р.С.Булгаринвест” е специализирана в търговия със строителни материали. Фирмата предлага богат асортимент от стоки. Адрес: гр. Перник, База Драгичево, непосредствено до първокласен път Е79. Тел: 077182354, факс: 077182400

“Златна Панега Бетон” ЕООД

Производство и продажба на бетонови и варови разтвори. Транспорт и полагане на разтвори с бетоновози и бетонпомпи. Два бетонови възела LIEBHERR с компютърно управление: Бетонов възел АЕРОГАРА – ул. Поручик Бончев 6, тел. 976 00 80; Бетонов възел ВОЕННА РАМПА – ул. Пробуда 6, тел. 832 81 11.
Бетонов възел Войводиново – Пловдив
032 943 488

“Лесоцентър” ООД

ЛЕСОЦЕНТЪР ООД е търговско предприятие, създадено през 2000 г. Фирмата предлага богат асортимент от различни видове материали от дърво в своите складове в гр. София и гр. Троян. Извършваме и доставки на бои, лакове, машини, резервни части, режещи инструменти и консумативи за дървопреработващата промишленост.

“Магекс – в” ЕООД

Фирма Магекс-В ЕООД предлага на българския пазар висококачествените продукти на следните европейски фирми:
SEIFERT GmbH & Co. – Армировъчни фиксатори, пластмасови летви, профили и фуги, кофражно оборудване, специални технологии.Muller + Baum & Co. KG – Фасадни и работни скелета, временни сметопроводи, строителни колички, строително оборудване.Manfred Huck GmbH – Предпазни и обезопасителни мрежи за строителството, мрежи за индустрията, спорта и бита.Deflex-Fugensysteme GmbH – Архитектурни, деформационни и сеизмични фуги.Besaplast Kunststoffe GmbH – Водоспиращи ленти и профили за фуги и други.

“Мал Мук” ООД

МАЛ-МУК гр. Перник е фирма специализирана в доставките на строителни материали, консумативи и инструменти. От основаването си през 1993 г. фирмата успя да изгради няколко търговски обекта, в които работи над 150 служители. Имаме добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с над 250 партньора (търговски дружества) и работим успешно с много строителни фирми. Разполагаме със складова база и търговска площ 25 000 м2, а също и собствен транспорт.

Мебелна Къща “Ралица”

Фирма “Мебелни къщи “Ралица” е основана през 1994. Понастоящем фирмата е сред водещите вносители и дистрибутори на мебели и обзавеждане у нас, единствен доставчик на луксозни английски мебели в страната и един от най-големите доставчици по сделки за комплексно хотелско обзавеждане в България и чужбина.

“Пери България” ЕООД

Стремежът на PERI  като водещ производител на кофражна техника и скеле е да подпомага своите клиенти с рационални, финансово изгодни, съкръщаващи сроковете и не на последно място сигурни решения при изпълнение на кофражните работи в строителството.

“Снабстрой” ООД

Магазини за строителни материали.

“Теоком Груп” АД

Отдаване под наем, монтаж и демонтаж на кули, кранове и услуги със строителна механизация. Воден транспорт по река Дунав.

“Темпо Строй” ООД

Фирма ТЕМПО СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ООД е строителна фирма, развиваща се с изключителни бързи темпове. Разполага с отлична собствена материална база, опитен управленски и инженерно – технически състав и над 300 висококвалифицирани строителни работници. Това ни позволява да изпълняваме самостоятелно комплексно строителство – от изкопа през грубия строеж до най-прецизните довършителни работи.

“Фамоза 7” ЕООД

Изпълнение и ремонт на покриви: покривни конструкции и керемиди, хидроизолации, строително-тенекеджийски работи.

“Хелиос Металург” ООД

„Хелиос-Металург“ ООД е новосъздадено дружество, което се явява продължител на дейността на СД „Хелиос“ в областта на производството и търговията с черни метали, което през 2006 г. се преструктурира в две самостоятелни дружества.

“Хела – Бориславов” ООД

Хела-Бориславов ООД e фирма, специализирана в производството и търговията с черни метали и метални изделия. В 10 – годишната си история тя се утвърждава в тази сфера, постоянно увеличавайки капацитета си и непрекъснато повишавайки качеството на своята продукция.

“Хилти” ЕООД

Винаги когато имате нужда от нас, ще ни откриете – помагайки на строителните професионалисти по света. Ние желаем нашите клиенти да преуспяват. Затова им предлагаме продукти и обслужване с висока стойност и полза за тях.

“Храмар” ЕООД

“Храмар” ЕООД е българска фирма за производство, продажба и отдаване под наем на скелета,  кофражи, подпори и метални конструкции.

“Солид 55” ООД

Съвременните бизнес организации са в основата на днешното общество. Те от една страна участват в създаване на продукти призвани да подобрят живота на хората, от друга – изграждатспецифична корпоративна среда за реализиране на творческите потребности на отделния индивид. В този смисъл още от създаването си през 1990 година Солид 55 ясно осъзнава отговорността, която поема, избирайки да произвежда продукт, свързан със сигурността и спокойствието на хората, който същевременно да задоволява и строго индивидуалните, специфични изисквания на всеки.

“Терра България” ЕООД

„ТЕРРА България” ЕООД е чест от голямото семейство на „Industrie Holding”, която притежава дъщерни фирми на територията на цяла Европа. Основната дейност на „ТЕРРА България” ЕООД е насочена към строителния отрасъл – дистрибуция и търговия със строителна техника и складова механизация с марките JCB, NISSAN FORKLIFT, CROWN, RANGER, JUMBO, HBM-NOBAS, VIBROMAX.

Титан - “Златна Панега-Бетон“ ЕООД

„Златна Панега бетон” ЕООД притежава бетонови възли в София, Пловдив, Велико Търново и планира скорошно разширение и в други големи градове на страната.

“Виту” ЕООД - “Хелиос-Металург” ЕООД

“Виту” ЕООД е компания основана през 2013. Целта на компанията е да продължи традициите на “Хелиос-Металург” ЕООД в преработката на армировъчна стомана (арматурна заготовка) и търговията с черни метали, както и да стартира производството на метални конструкции и извършването на ремонти на индустриални халета. Дружеството разполага с 4 производствени бази в Пловдив, София, Бургас и Гоце Делчев.

"Ангро Трейд" ООД

Производство, внос и търговия на строителни материали, комплексни топлоизолационни системи и системи за сухо строителство.

"Топливо" АД

“Топливо” АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на отоплителни материали за населението. Дружеството е лидер по отношение на вноса на Руски въглища и газ пропан бутан.

Баумит

Всичко започва през 1810 г. с една варова пещ, но в последствие започнатото се развива в една от най-успешните марки за строителни материали в Европа. През 1988 два австрийски концерна, производители на строителни материали, се кооперират и основават марката Баумит.

Венков инженеринг

Венков Инженеринг ООД работи активно в областта на строителството от 2005г. Фирмата разполага със собствена строителна техника, което й осигурява бързо и ефективно действие на малки и големи строителни обекти във всички аспекти на инфраструктурното строителство.

Алки-Л –Либхер

Фирма Алки-Л ЕООД , с управител г-жа Красимира Цанева, е основана през 1997 година и е изключителен представител на Liebherr за България за цялата гама строителна, земекопна и минна техника. Алки-Л ЕООД разполага с офис, складова и сервизна база в София, като предстои изграждането на такава и в гр. Бургас. Фирмата организира доставката на оригинални резервни части за всички машини Liebherr, независимо от годината на производство. Гаранционно и извън гаранционно обслужване на техниката се извършва най-често на местонахождението й от специализирано сервизно звено. Сервизните инженери на Алки-Л ЕООД, разделени в десет екипа, раполагат с автомобили с висока проходимост, съоръжени с необходимата специализирана апаратура за диагностика и ремонт.

и други.